NailMua: #TeaTime

๐Ÿต๐Ÿต๐Ÿต

I love tea!…Today I boiled some ginger root and steeped it with some parsley, tumeric and sweetened it with maple syrup. People always stop me and ask me how I keep my abs looking great after birthing 3 children so I thought I’d share one of the things I incorporate into my everyday life.

I love tea!

I use this mix as detox-flat-belly-womb-health-magic-elixir!

As always Thanks for reading & connect with me on Twitter & Instagram: @NailMua

Advertisements

Author: NailMUA

#NailMua is here to keep you updated on all the latest #NailDesign & #MUA trends! We hope to become your number 1 resource for information on #Skincare and #NailDesign #Technology by providing current industry standards and resources to you, our valued reader. #NailMua is dedicated to sharing content that inspires. We network with artist from all walks of life to bring you new techniques and tools that spark ideas in the ever changing #NailDesign and #MUA world. We love for our readers to be interactive! Send us your favorite looks and designs so that we can feature it in our post. We know it can be challenge to stay update on everything #Nails & #MakeUp, so let us to the hard work for you! Be sure to check back daily for giveaways, latest designs and everything #NailMUA!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s